Na de bevalling

Hoera, een baby. Een baby!! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen. Daarom bieden we bij Vroedvrouwenpraktijk De Wolk niet alleen informatieve, maar ook ontspannende postnatale cursussen aan.

Onze vroedvrouwen in de hele regio Haacht, Boortmeerbeek, Mechelen, Puurs, Tienen en Landen staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast wat meer uitleg bij onze cursussen tijdens de kraamperiode.

Starten met vaste voeding

Komen jullie stillaan in de volgende baby fase terecht waarin je baby zal starten met vaste voeding? Zo spannend! Een echte mijlpaal alweer. 

Lees meer   >

Draagworkshop

Ben jij benieuwd naar de geheimen van babydragen? Wil jij graag starten met dragen? Wil je weten welke dragers er allemaal zijn. Linde, de draagconsulente en vroedvrouw achter het draaglabel ‘TILIA Babywearing’ maakt je wegwijs en deelt graag haar draagkennis met jullie.

Lees meer   >

Mama Baby Babbel

Waar vind ik die village waar iedereen het altijd over heeft? Het klinkt er zo zalig, het klinkt echt als wat ik nodig heb. Een luisterend oor op een moeilijke dag. Andere mama’s die mij versterken in het moederschap in plaats van al dat ongevraagd advies dat mij doet twijfelen aan mezelf.

Lees meer   >

Mama Baby Pilates

Opnieuw starten met sporten na de zwangerschap? Het kan een uitdaging zijn. Je lichaam is veranderd en je bent misschien nog niet helemaal zeker wat kan en mag. Bovendien is het niet altijd evident om in die eerste weken en maanden lang weg te zijn van je baby.

 

Lees meer   >

Babymassage

Tijdens deze cursus babymassage leer je bij De Wolk verschillende technieken van babymassage en babygym. Daarnaast krijg je een boel praktische tips en kan je natuurlijk ervaringen uitwisselen met andere mama’s of papa’s.

Lees meer   >

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan