Postnatale seksuologische begeleiding 

‘Bevallen en weer opstaan’? 
Zowel anatomisch als hormonaal moet het lichaam van een vrouw na een bevalling herstellen. Daarnaast is er ook een extra mensje aanwezig dat het meeste van de aandacht vraagt.Samen met je partner zal je opnieuw emotioneel, relationeel maar ook seksueel een nieuw evenwicht moeten vinden. Dat is niet altijd evident. 

Samen met de seksuoloog ga je in gesprek opnieuw door je zwangerschaps- en bevallingsverhaal op je eigen tempo en exploreren jullie samen welke aspecten jouw zorg zouden kunnen uitlokken, beïnvloeden en/of in stand houden. Stap voor stap bekijken jullie wat in jouw specifiek geval zou kunnen helpen. 
 

Zoek hier jouw wolkjes (seksuologe)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Julie Piedfort
Julie Piedfort

vroedvrouwseksuologePerinatale counselingzwangerschapsmassagemamamassage

Zoek je nog iets anders?

Draagdag

Tilia Try-out

Wil je graag een draagzak van Tilia uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Elke maand is Linde van Tilia Babywearing op De Wolk en kan je haar dragers uitproberen met uiteraard haar hulp.

Lees meer   >

Voetreflexologie

Wat een wonder mooi en sterk lichaam heb je toch! Net een baby op de wereld gezet. Een welgemeende dikke proficiat met de geboorte van je baby, maar ook vooral met de geboorte van jou, als mama (van x aantal kinderen). De periode na de bevalling is er vaak eentje van hoogtes en laagtes. Voorzichtig zoekende naar een evenwicht, naar wie je nu eigenlijk bent of wilt zijn. En vooral heel erg aan het ontdekken wie dat kleine wondertje nu juist is. 
Hopelijk kan en mag je er de tijd voor nemen.

Lees meer   >