Avondshopping

Welkom in onze fysieke Wolkshop, je kan hier terecht tijdens onze openingstijden zonder afspraak voor wat kleinigheidjes (kom even in de shop piepen na je consultatie!).

Heb je echt advies nodig, bijvoorbeeld voor een beha?
Check onze pagina shopadvies of maak direct een afspraak met Roosje. Uiteraard begrijpen we dat het niet voor iedereen haalbaar is om tijdens de werkuren hier te geraken, daarom doen we regelmatig een avondshopping. Hier ben je zonder afspraak welkom.

Data avondshopping

Maandag 15 mei: 16u-19u30 (zonder afspraak)
Maandag 5 juni: 16u-19u30 (zonder afspraak)

Waarvoor kan je terecht tijdens de avondshopping?

Zitten je beha’s niet meer goed? Wil je graag wat borstvoedingsbeha’s in huis halen? We hebben een heel ruim aanbod zwangerschaps- en borstvoedingslingerie.

Wat vind je allemaal in ons aanbod:

  • zwangerschapslingerie 
  • borstvoedingslingerie
  • het bevallingsjurkje
  • verzorgingsproducten zoals zwangerschapsolie en balsem
  • postpartum musthaves: kraamverband, maandverband, postpartumondergoed
  • verzorgingsproducten voor de baby
  • borstvoedingsaccesoires
  • kolven

Moet ik een afspraak maken?

Nee, je kan gewoon binnenwandelen. Je kan passen, informatie vragen, enkel kolven testen kan niet tijdens de avondshopping.

Kan ik kolven testen tijdens de avondshopping?

Nee, een kolf testen kan enkel op afspraak.

Wat zijn jullie openingsuren?

Maandag 9-16u* (enkel op afspraak)
Dinsdag 9-16u* (enkel op afspraak)
Woensdag Enkel op afspraak
Donderdag 9-16u* (enkel op afspraak)
Vrijdag 9-15u* (enkel op afspraak)
Vrijdag 15-17u: namiddagshopping zonder afspraak
Avondshopping 1x per maand - check de data

 

*Omdat Roosje, onze prakijkassistente, ook cursussen geeft en kolfconsulten doet, is ze niet altijd meteen beschikbaar.
Wil je zeker zijn dat Roosje je verder kan helpen, maak online een afspraak voor een shop advies (gratis en vrijblijvend).
Op vrijdag van 15u-17u kan je zonder afspraak gewoon binnenlopen. Daarnaast is er regelmatig een avondshopping zonder afspraak.

Onze online shop is er natuurlijk 24/24 voor jou.

Zoek je nog iets anders?

Screening psychosociale kwetsbaarheid

Wanneer je zwanger bent, is het sterk aangewezen om regelmatig op controle te gaan om fysieke parameters in kaart te brengen. Denk maar aan de suikertest om het suikergehalte in je bloed te meten, urinetesten, de echo’s op  12, 20 en 32 weken zwangerschap. Het screenen van psychosociale parameters is even warm aanbevolen. De ‘roze wolk’ waar men het zo vaak over heeft, is ook vaak een broze wolk, kwetsbaar, in verandering en onderhevig aan hormonale stormen. Een ‘mentale check’ in deze periode kan je toelaten om, net zoals bij fysieke tests, zicht te krijgen op een aantal psychosociale domeinen en eventuele noden/vragen binnen deze domeinen.

Lees meer   >

Voetreflexologie

Proficiat met je zwangerschap! Hoe gaat het met je? Echt, ga maar eens voelen hoe het met je gaat. Ben je moe? Of juist vol energie? Ben je graag zwanger? Of helemaal niet? Heb je het moeilijk met je lichaam dat elke week zo verandert? Of ben je juist nog trotser op dat mooie lijf dan ooit tevoren? Alles is prima. 
Een zwangerschap is vaak een periode van intense emoties. Gevoelens van vreugde en liefde worden afgewisseld met misschien wel wat angst, verdriet of onzekerheid. 
Ook lichamelijk verandert er veel. Je lichaam is een klein mensje aan het laten groeien en vele vrouwen ervaren toch wel wat lichamelijke kwaaltjes. Slecht slapen, zure oprispingen, last van je rug of bekken, …
Voetreflexologie kan tijdens je zwangerschap een enorm verschil maken! Zowel voor die broodnodige diepe ontspanning als bij het verhelpen van kwaaltjes. 

Lees meer   >

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 
Er bestaat geen eenduidige definitie over wat seksualiteit is en hoe het beleefd moet worden. Wanneer men zwanger wordt, wordt er aan seksualiteit een extra dimensie toegevoegd. Door verschillende factoren verandert er veel op fysiek, psychisch, relationeel en emotioneel vlak dat mogelijk een invloed kan hebben op je seksueel beleven en/of functioneren. Je lichaam verandert, verschillende kwaaltjes als vermoeidheid, misselijkheid, ... maken dat seksualiteit even achteraan op de agenda komt. Ook voor partners kan dit een aantal vragen met zich meebrengen.
Praten over seksualiteit tijdens de zwangerschap kan veel spanningen en onzekerheden wegnemen. 
 

Lees meer   >

Shopadvies

Maak je graag een afspraak om zwangerschapsbeha's te passen? Kan je maar niet kiezen tussen de verschillende kleuren van bevallingsjurkjes? Ben je graag zeker dat Roosje of Elke er is? Maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. 

Lees meer   >

Individuele voorbereiding – Privéles

Lees meer   >