Na de bevalling

Hoera, een baby. Een baby!! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen. Daarom bieden we bij Vroedvrouwenpraktijk De Wolk niet alleen informatieve, maar ook ontspannende postnatale cursussen aan.

Onze vroedvrouwen in de hele regio Haacht, Boortmeerbeek, Mechelen, Puurs, Tienen en Landen staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je alvast wat meer uitleg bij onze cursussen tijdens de kraamperiode.

Mama Baby Babbel

De Mama Baby Babbel is een moment van gezellig samen zijn met andere (toekomstige) mama’s en hun baby’s. Een moment waar jullie jullie bezorgdheden kunnen delen maar ook jullie vreugde.
De babbels worden gekoppeld aan fijne activiteiten.

 

Lees meer   >

Mama Baby Pilates

Opnieuw starten met sporten na de zwangerschap? Het kan een uitdaging zijn. Je lichaam is veranderd en je bent misschien nog niet helemaal zeker wat kan en mag. Bovendien is het niet altijd evident om in die eerste weken en maanden lang weg te zijn van je baby.

 

Lees meer   >

Babymassage

Tijdens deze cursus babymassage leer je bij De Wolk verschillende technieken van babymassage en babygym. Daarnaast krijg je een boel praktische tips en kan je natuurlijk ervaringen uitwisselen met andere mama’s of papa’s.

Lees meer   >

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan