Ontharing

Na de bevalling ben ook zeker terug welkom om te komen waxen wanneer je je hier zelf klaar voor voelt. 

Wanneer mag je terug komen waxen?

Na de bevalling kan alles best nog gevoelig zijn, je kan best zelf aanvoelen vanaf wanneer het terug oké aanvoelt om te komen. 6 weken na de bevalling, als de bloeding gestopt is, de eventuele hechtingen verwijderd zijn dan is het voor ons zeker oké om terug te komen waxen. Heb je hier vragen over, bespreek dit met je vroedvrouw of contacteer mij gerust. 

Heb je een keizersnede gehad en is je litteken nog gevoelig? Dan waxen wij hier gewoon rond. 
 

Zoek hier jouw wolkjes (Ontharingen)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Zoek je nog iets anders?

Voetreflexologie

Wat een wonder mooi en sterk lichaam heb je toch! Net een baby op de wereld gezet. Een welgemeende dikke proficiat met de geboorte van je baby, maar ook vooral met de geboorte van jou, als mama (van x aantal kinderen). De periode na de bevalling is er vaak eentje van hoogtes en laagtes. Voorzichtig zoekende naar een evenwicht, naar wie je nu eigenlijk bent of wilt zijn. En vooral heel erg aan het ontdekken wie dat kleine wondertje nu juist is. 
Hopelijk kan en mag je er de tijd voor nemen.

Lees meer   >

Postnatale seksuologische begeleiding 

‘Bevallen en weer opstaan’? 
Zowel anatomisch als hormonaal moet het lichaam van een vrouw na een bevalling herstellen. Daarnaast is er ook een extra mensje aanwezig dat het meeste van de aandacht vraagt.Samen met je partner zal je opnieuw emotioneel, relationeel maar ook seksueel een nieuw evenwicht moeten vinden. Dat is niet altijd evident. 

Samen met de seksuoloog ga je in gesprek opnieuw door je zwangerschaps- en bevallingsverhaal op je eigen tempo en exploreren jullie samen welke aspecten jouw zorg zouden kunnen uitlokken, beïnvloeden en/of in stand houden. Stap voor stap bekijken jullie wat in jouw specifiek geval zou kunnen helpen. 
 

Lees meer   >