Dit is Jennifer

Jennifer is er even tussenuit, je kan terecht bij haar collega Jozefien

Jennifer is diëtiste bij De Wolk. Ze heeft een achtergrond als doctor in de bio-ingenieurswetenschappen, en studeerde nadien bij als (kinder)diëtiste en trainer gespecialiseerd in beweging tijdens en na de zwangerschap.  Ze is een enthousiaste foodie met een passie voor sport en is mama van twee, El en Nim*, met een derde onderweg. Ze schreef ook 3 boeken waaronder “Fit en gezond tijdens en na de zwangerschap” en “De gezonde mama gids”. Het is haar doel mama’s en kindjes te helpen om op een haalbare manier gezond te leven, zowel op vlak van voeding als beweging.

Enkele vragen aan Jennifer

Omschrijf jezelf eens kort?

Ik ben vrolijk, positief en vooral heel dankbaar voor het leven. Mama worden is het allermooiste dat me is overkomen. Het mooiste, maar niet het makkelijkste. Ik hou van sporten en ben als wetenschapper enorm geïnteresseerd in de kracht van voeding in onze gezondheid. Mama’s en kindjes helpen om gezond te eten en leven maakt me blij. 

Waarvoor kan je terecht bij Jennifer?

  • Voedingsadvies tijdens de conceptie fase: hoe kan je met voeding je vruchtbaarheid beïnvloeden? 
  • Voedingsadvies tijdens de zwangerschap: hoe ondersteun je de optimale groei van je baby?
  • Voedingsadvies na de geboorte en tijdens de borstvoeding: welke voeding is cruciaal voor het herstel en ondersteunt de groei van je baby?
  • Voedingsadvies bij kindjes 0-5j. 

Wat is het leukste dat je al meegemaakt hebt tijdens je werk?

Ik geef vaak training aan mama’s van kleine kindjes. Mama’s trainen terwijl ik hun pasgeboren babietje in mijn armen mag houden is een van de leukste aspecten aan mijn job 😊

Heb je nog tips voor toekomstige mama’s?

Wanneer je borstvoeding geeft is – net zoals tijdens je zwangerschap – je kindje volledig van jou afhankelijk om de juiste voedingsstoffen te krijgen voor een optimale ontwikkeling. Super belangrijk dus om gezond te eten en je prenataal supplement te blijven innemen!

Wolkjes over Jennifer

Jennifer contacteerde me, ze was een boek aan het schrijven en had een paar vragen voor een vroedvrouw. Via Rien, auteur van ‘Het is een fase’ kwam ze bij mij terecht. Het klikte meteen. In mijn enthousiasme vroeg ik: “zouden we niet samenwerken?” Achteraf ontdekte ik dat dat ook het gene was dat op de verborgen agenda stond van Jennifer. Het is een actieve spring-in-het-veld die echt bij De Wolk past.