Annulatiebeleid

Hier vind je een samenvatting van het annulatiebeleid die deel uitmaken van de algemene voorwaarden.

Annulatie consultaties

  1. Jij, als Klant, kan de afspraak kostenloos verplaatsen en annuleren tot 48 uur voorafgaande aan de consultatie. Indien jij, als Klant, de afspraak wenst te verplaatsen zal het voorschotbedrag mee worden verplaatst. Indien jij, als Klant, de afspraak wenst te annuleren, zal jij, als Klant, bij het herboeken van de afspraak opnieuw een voorschot dienen te betalen. Op het moment van de afspraak zullen wij, als Dienstverlener, alles verrekenen met het eerste voorschot.Bij annulatie/ verplaatsing blijft het voorschot geldig tot 3 maanden na de oorspronkelijke datum van de afspraak.
  2. Indien jij, als Klant, een afspraak wenst te verplaatsen of annuleren binnen de 48 uur voorafgaande aan de consultatie, heb jij, als Klant, geen recht op een terugbetaling van het voorschot. Jij, als Klant, kan wel iemand anders zoeken die jouw afspraak overneemt en op die manier het voorschot alsnog recupereren.
  3. Bij een “no show”, dus wanneer jij, als Klant, niet komt opdagen zonder ons, als Dienstverlener, te verwittigen ben jij, als Klant, het voorschot kwijt en ben jij, als Klant, verplicht tot betaling van de gehele consultatie. Wij, als Dienstverlener, zullen hiervoor een factuur sturen. Een nieuwe consultatie kan pas ingeboekt worden, na betaling van deze factuur.

Wijziging en annulatie van de cursussen

  1. Jij, als Klant, kan slechts annuleren tot 3 weken voorafgaande aan de cursus, daarna annuleren is niet meer mogelijk. 
  2. Indien jij, als Klant, wilt annuleren (meer dan 3 weken op voorhand), behouden wij, als Dienstverlener, ons het recht om hiervoor annulatiekosten, zijnde 25% van het aankoopbedrag aan te rekenen.
  3. Bij annulatie binnen de 3 weken of bij een no show, kan jij, als Klant, geen aanspraak maken op enige terugbetaling.

Annulatie vroedvrouwenzorg

  1. Jij, als Klant, kan de aangevraagde vroedvrouwenzorg annuleren door te per mail te melden op info@de-wolk.be
  2. Jij, als Klant weet dat bij annulatie het persoonlijk aandeel van de dossierkost en het  forfait niet-terugbetaalbaar is, ongeacht in welke mate er van de mogelijkheden die hier tegenoverstaan gebruik wordt gemaakt.