Borstvoedingswinkel

Welkom bij De Wolk, dé borstvoedingswinkel en postpartumshop waar we serieus begaan zijn met alles rondom boobs en postpartum. Ons assortiment lingerie is speciaal samengesteld voor zwangerschap en borstvoedingsperiode. Wil je ervaren wat comfort écht betekent? Kom gerust langs om lingerie te passen of kolven te testen. Bovendien zijn we er om je te begeleiden bij het vinden van alle musthaves voor een comfortabele kraamtijd. Geen zweverigheid, maar praktisch en to the point. Ontdek vandaag nog hoe De Wolk jouw reis door deze bijzondere periode kan verlichten. Voor jou én je baby.

shop

Marché Maman

Welkom bij Marché Maman - dé markt voor een comfortabele kraamtijd!

Bij Marché Maman draait alles om het creëren van een warme en gezellige sfeer voor aanstaande ouders en gezinnen.

Lees meer

Kolf testen

Het kan frustrerend zijn wanneer je kolf plotseling minder krachtig begint te zuigen.

Lees meer

Openingsuren shop

Welkom bij De Wolk – waar jouw tijd en comfort onze prioriteit zijn. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding en daarom werken we voornamelijk op afspraak. Zo kunnen we onverdeelde aandacht schenken aan jouw behoeften en vragen.

Lees meer

Draagadvies

Wil je graag een draagzak uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Kiara kan je helpen tijdens onze openingsuren hier op De Wolk.

Lees meer

Beha advies

Welke zwangerschaps- of borstvoedingsbeha past bij jou? Bij De Wolk maken we je graag wegwijs in een uitgebreid gamma voor alle maten. We nemen graag tijd om je op te meten en samen op zoek te gaan naar een comfortabele beha.

Lees meer

Shopadvies

Elke zwangerschap en kraamperiode is uniek, daarom bieden we meer dan alleen producten; we bieden een persoonlijke ervaring. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste producten en advies op maat te geven voor een comfortabele kraamtijd en zwangerschap.

Lees meer

Kolfconsult

Je koopt ook geen schoenen zonder te te passen, of zonder de optie om ze terug te sturen. Eens een kolf gebruikt werd kan je deze niet terug bezorgen. Daarom kan je bij ons afkolftoestellen testen.

Lees meer

Cursussen

Starten met vaste voeding

Komen jullie stillaan in de volgende baby fase terecht waarin je baby zal starten met vaste voeding? Zo spannend! Een echte mijlpaal alweer. 

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan