VRUCHTBAARHEIDSMASSAGE

Zwanger worden en/of blijven is niet altijd vanzelfsprekend. Dit kan gepaard gaan met een rollercoaster van emoties. Wanneer je natuurlijk zwanger wil worden of je in een medisch traject zit, kan een vruchtbaarheidsmassage ondersteuning bieden tijdens deze moeilijke en onzekere periode.

Waarom een vruchtbaarheidsmassage?

Vruchtbaarheidsmassage zorgt voor een diepe ontspanning, brengt je hormonen in balans, ondersteunt je cyclus, bevordert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de doorbloeding naar het bekkengebied. Vruchtbaarheidsmassage helpt jou terug verbinding te maken met jezelf, je baarmoeder en je eigen wijsheid.

Hoe verloopt een vruchtbaarheidsmassage?

Na het inplannen van onze afspraak ontvang je een intakeformulier. Het is belangrijk dat je deze vooraf en minstens 48u voor de afspraak terugstuurt naar kaatje@de-wolk.be. Op deze manier kan ik de sessie voorbereiden. De eerste afspraak start met een intakegesprek. Ik luister graag naar je verhaal. Nadien ontvang je een eerste behandeling.

Bij een volgende afspraak ontvang je een vruchtbaarheidsmassage en sluiten we af met een nabespreking.

Wanneer kan een vruchtbaarheidsmassage?

  • Wanneer je natuurlijk probeert zwanger te worden, kom je zo kort mogelijk voor je eisprong.
  • Wanneer je in een medisch traject zit, kom je zo kort mogelijk voor je inseminatie of terugplaatsing. Is dit niet mogelijk in je agenda? Kom dan in je meest vruchtbare periode, na je menstruatie en voor je eisprong.
  • Wanneer er een pick-up en terugplaatsing gebeurt in één cyclus, is het aangewezen om zowel voor de pick-up als voor de terugplaatsing langs te komen voor een vruchtbaarheidsmassage.
     

Zoek hier jouw wolkjes (vruchtbaarheidsmassage)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

kaatje maertens
Kaatje Maertens

zwangerschapsmassagemamamassagevruchtbaarheidsmassage

Zoek je nog iets anders?