Dit is Jinne

Jinne Timmers, onze nieuwste aanwinst, brengt een enthousiaste energie en passie voor moeder en kind met zich mee. Met een positieve instelling en een hart voor zorg, is Jinne een sociaal en communicatief persoon die graag haar grenzen verlegt. Haar kritische blik en verantwoordelijkheidszin maken haar een waardevolle toevoeging aan ons team.

Als vroedvrouw deed ze stages, zowel in België als internationaal in Rwanda, en zo heeft Jinne haar vaardigheden verder verfijnd. Deze ervaringen hebben haar zelfstandigheid en oplossingsgericht denken versterkt, waardoor ze klaar is om mama, baby en het prille gezin centraal te stellen met haar empathie en toewijding.

 

Enkele vragen aan Jinne

Waar haal je het meeste voldoening uit?

Voor kersverse gezinnen iets kunnen betekenen en écht een verschil maken! Koppels adviseren en ondersteunen in hun groei tot ouder en gezin. Hen bijstaan in de meest overrompelende periode van hun leven, en hen zien evolueren naar een zelfzeker warm nest! 
Ouders in zichzelf laten geloven, dan voel ik mij als vroedvrouw geslaagd!  
 

Wat is je meest bijzondere ervaring?

Ongetwijfeld, mijn buitenlands avontuur in Rwanda! Ik bracht 3 maanden door in het lokale ziekenhuis voor mijn eindstage, mijn hart gaat er nog sneller van slaan. Ik deed prachtige bevallingen, en communiceerde met handen en voeten over hoe we de weeën konden opvangen. Zelfs zonder mekaar écht goed te verstaan, begrepen we elkaar!  Daar zag ik de onuitputbare kracht van vrouwen, jawel hoor: een ode aan alle power-vrouwen! 

Waarom ben je vroedvrouw geworden?

Als klein kindje, moedertje spelen met mijn poppen was DE favoriete bezigheid. De fascinatie voor baby’s groeide uit tot een echte passie voor moeder en kind. Babysitten in mijn tienerjaren en als kers op de taart afstuderen als vroedvrouw! Vroedkunde is een pakketje van zowel medische als sociaal emotionele elementen, met een grote portie diversiteit. Geen enkel koppel, bevalling of dag is hetzelfde,… net dat vind ik zo fijn!

Waarvoor zou je graag meer tijd maken?

Creatief zijn, schilderen of tekenen én wandelen, in de natuur vertoeven! Beide zijn het echt zen-momentjes voor mij, dringend tijd om daar meer/weer werk van te maken! 

Klaar om Jinne te ontmoeten?

Wolkjes over Jinne

Soms weet je vanaf het eerste blik of iemand in je team gaat passen, ik had dat met Jinne. Ze solliciteerde en na 1 min wou ik zeggen: "Welkom bij De Wolk". Jinne is enthousiast en warm. Het is haar passie om vrouwen in hun kracht te zetten.