Dit is Kaatje

Kaatje is yogadocent en massagetherapeut. Ze geeft vruchtbaarheidsmassage, zwangerschapsmassage en mamamassage bij De Wolk. Het is haar missie om vrouwen in verbinding te brengen met zichzelf en hun eigen kracht. Kaatje is getrouwd met Simon en mama van Felix en Oskar. Ze wonen in Steenokkerzeel.
 

Touch is the first language we speak.
— Stephen Gaskin
 

 

Enkele vragen aan Kaatje

Hoe zouden je vriendinnen je omschrijven?

Mijn vriendinnen zouden me omschrijven als een warm, oprecht en liefdevol persoon. Iemand met het hart op de juiste plaats.

Ze kan genieten van de kleine dingen: tijd maken voor een lekkere kop thee, met de blote voetjes in het gras wandelen, de warmte van de zon op haar gezicht voelen en genieten van de schoonheid van de natuur. 
 
‘Creatief - Doorbijter - Uniek - Zotte doos.’
 

Waarvoor mag iemand je altijd wakker maken?

Voor een heerlijk ontspannende massage mag je me op elk uur van de dag wakker maken. Of wanneer de sauna opstaat voor een nieuw rondje. 
 

Wat is het leukste dat je al hebt meegemaakt tijdens je werk?

Als een baby’tje tijdens een massage even ‘dag’ komt zeggen en contact met me maakt. Dat blijft toch een magisch moment. 

Heb je nog tips voor toekomstige mama’s?

Als mama voel en weet je veel meer dan je soms denkt. Vertrouw altijd op je buikgevoel, want dat klopt.

Wat zeggen Wolk mama's papa's?

Dorien

Vruchtbaarheidsmassage

Ik heb de massages steeds als zeer aangenaam ontvangen. Kaatje heeft mij geholpen om dichter bij mezelf en mijn lichaam, waaronder mijn baarmoeder te komen. 
Voordien had ik de connectie volledig verloren.... gaandeweg de behandeling voelde ik me steeds meer verbonden en kwam ik volledig tot rust. 
 
Ik ben zeer blij dat ik bij Kaatje ben terecht gekomen . 
Momenteel ben ik 8 weken zwanger en geloof erin dat Kaatje, naast het fertiliteits programma een belangrijke rol heeft gespeeld. 
 
Met heel mijn hart...dankjewel Kaatje!

Lien

Zwangerschapsmassage

Tijdens mijn zwangerschap had ik last van allerlei kwaaltjes en pijntjes aan mijn rug, nek, schouders etc. Door Kaatje haar aangepaste massage kon ik een avond relaxen en voelde nadien een duidelijk verschil. Een absolute aanrader dus voor (toekomstige) mama’s!

Elke

Mama massage

Wonderhanden die de stress in nek en schouders helemaal wegnamen, wat een zen gevoel nadien!
 

Klaar om Kaatje te ontmoeten?