Draagadvies Tilia

Wil je graag een draagzak van Tilia uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Elke maand is Linde van Tilia Babywearing op De Wolk en kan je haar dragers uitproberen met uiteraard haar hulp.

Data draagdag

Woensdag 27/9/23 van 17u tot 20u (zonder afspraak)
Dinsdag 24/10/23: van 17u tot 20u (zonder afspraak)

Linde is regelmatig op woensdag in De Wolk, je kan dan, op afspraak komen passen, stuur even een mailtje naar hello@tiliababywearing.com en we regelen je afspraak.

Moet ik reserveren?

Nee, dat is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen op de dagen dat Linde er is.

Moet je baby erbij zijn?

Dat mag uiteraard! Omdat passen wel intens is voor je baby kan je ook proberen met de draagpop.

Wat is de prijs?

Dit is gratis.

Leer dragen tijdens zo'n draagdag?

Deze momenten zijn try-out voor de Tilia draagdoeken en draagzakken. Wil je leren dragen, wil je algemene informatie over dragen, dan verwijzen we je heel graag door naar een draagworkshop.

Kan ik langskomen een draagsysteem van een ander merk?

Wat fijn dat je al een draagsysteem hebt, wil je dit leren gebruiken, zoek je best een draagworkshop. De draagdagen die zijn speciaal voor het testen van het Tilia aanbod?

Kan ik een draagdoek kopen?

Ja hoor, het hele aanbod is aanwezig, zit die drager als gegoten, kan je die meteen meenemen naar huis.

Zoek je nog iets anders?

Kolf testen

Het kan frustrerend zijn wanneer je kolf plotseling minder krachtig begint te zuigen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijke oplossingen om dit probleem aan te pakken voordat je besluit om een nieuwe kolf aan te schaffen is het verstandig om de zuigkracht te komen laten testen. Wij kunnen je verder adviseren en mogelijk een oplossing bieden voor het verminderde zuigvermogen van je kolf.

 

 

Lees meer   >

Openingsuren shop

Welkom bij De Wolk – waar jouw tijd en comfort onze prioriteit zijn. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding en daarom werken we voornamelijk op afspraak. Zo kunnen we onverdeelde aandacht schenken aan jouw behoeften en vragen. Daarnaast zijn er speciale momenten waarop we doorlopend open zijn, zodat je op je gemak kunt binnenlopen om ons assortiment te ontdekken. Bij De Wolk draait het om jou, en we zijn er om jou te helpen.

Lees meer   >

Beha advies

Welke borstvoedingsbeha past bij jou? Bij De Wolk maken we je graag wegwijs in een uitgebreid gamma voor alle maten. 

Lees meer   >

Shopadvies

Maak je graag een afspraak om zwangerschapsbeha's te passen? Kan je maar niet kiezen tussen de verschillende kleuren van bevallingsjurkjes? Ben je graag zeker dat Roosje of Elke er is? Maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. 

Lees meer   >

Kolfconsult

Je koopt ook geen schoenen zonder te te passen, of zonder de optie om ze terug te sturen. Eens een kolf gebruikt werd kan je deze niet terug bezorgen. Daarom kan je bij ons afkolftoestellen testen.

Lees meer   >