Zwangerschapswens

Wil je zwanger worden en zit je nog met heel wat vragen?
Een kind op de wereld zetten is niet niks, het is dan ook erg belangrijk om vooraf goed geïnformeerd aan deze nieuwe fase van je leven te beginnen.
Hoe weet je wat jouw meest vruchtbare momenten zijn? Moet je vitaminesupplementen innemen als je zwanger wilt worden? Heb je meer kans om zwanger te worden met een bepaald dieet? Wat kan mijn partner doen?

Bij Vroedvrouwenpraktijk De Wolk helpen we je graag bij dit hele proces.

Tijdens dit preconceptioneel consult beantwoorden we al je vragen en geven we heel wat extra info rond voeding en goede gewoontes.
We doen op dat moment ook een bloedafname waar we nadien de resultaten van bespreken.

Zit je in een fertiliteitstraject en zoek je een luisterend oor, je bent heel welkom.

wens

VRUCHTBAARHEIDSMASSAGE

Zwanger worden en/of blijven is niet altijd vanzelfsprekend. Dit kan gepaard gaan met een rollercoaster van emoties. Wanneer je natuurlijk zwanger wil worden of je in een medisch traject zit, kan een vruchtbaarheidsmassage ondersteuning bieden tijdens deze moeilijke en onzekere periode.

Lees meer

zwangerschapswens

Seksuologische hulpverlening bij een kinderwens

Seksuologische hulpverlening bij een kinderwens. Samen met de seksuoloog bekijk je waar je tegenaan loopt en hoe jouw zorg aangepakt kan worden met respect voor beide partijen. 

Lees meer

Psychologische ondersteuning bij zwangerschapswens

Je besluit om zwanger te worden. Een heel intiem moment en een grote stap. Het kan een enorme teleurstelling teweegbrengen als het niet meteen lukt om zwanger te worden. 
Is zwanger worden voor jou al een lange weg geworden?

Lees meer

voedingsadvies

Voedingsadvies bij zwangerschapswens

Wil je graag zwanger worden? Wist je dat levensstijl en voeding een belangrijke rol kunnen spelen in de conceptiefase? Je kan bij ons terecht om hier meer informatie over te krijgen! 

Lees meer

verlies

Ondersteuning bij zwangerschapsverlies

Het verlies van een kindje is een erg ingrijpende gebeurtenis. Je leven wordt hierdoor ernstig door elkaar geschud. Iedereen reageert anders op verlies. Rouwen is dan ook een intens proces dat tijd vraagt. 

Lees meer

begeleiding vroedvrouw

Wat je moet weten

Wil je zwanger worden en zit je nog met heel wat vragen?
Een kind op de wereld zetten is niet niks, het is dan ook erg belangrijk om vooraf goed geïnformeerd aan deze nieuwe fase van je leven te beginnen.

Lees meer

Osteopathie bij zwangerschapswens

Kinderen krijgen is niet voor iedereen vanzelfsprekend: één op de drie koppels raakt niet binnen een jaar zwanger. Soms duurt het gewoon wat langer, maar er kunnen zich ook vruchtbaarheidsproblemen voordoen.

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan