Beha advies

Welke zwangerschaps- of borstvoedingsbeha past bij jou? Bij De Wolk maken we je graag wegwijs in een uitgebreid gamma voor alle maten. We nemen graag tijd om je op te meten en samen op zoek te gaan naar een comfortabele beha.

Wanneer is het tijd voor een aangepaste beha?

Je kan zowel tijdens je zwangerschap als na je bevalling langskomen om beha's te passen. Je bent welkom vanaf de moment dat je huidige beha niet meer comfortabel zit. Voor sommige mama's is dat in het prille eerste trimester, andere mama's komen langs tijdens de laatste zwangerschapsweken. Zit je huidige beha prima en wil je enkel een beha om borstvoeding mee te geven dan kom je best langs rond 32-35 weken.

Kan een beugelbeha tijdens de borstvoedingsfase?

Ja, dat kan zeker. Let enkel op in combinatie met die eerste stuwing, dan kan het beter zijn om een beha te dragen zonder beugel. De beugels van zo'n beha kunnen hard drukken en aanleiding geven tot borstontstekingen. Schaf je een beugelbeha aan na de eerste kraamweken.

Welke merken verdelen jullie?

We vinden het heel belangrijk om een mooie collectie aan te bieden waarin iedereen zich goed voelt. Daarom kozen we voor een economische prijs én kwaliteit. In ons gamma vind je Bravado, Cake Maternity, Medela, Underprotection, Hotmilk en Cache Coeur.

Zwangerschapsbeha, borstvoedingsbeha,...? Wat is het verschil?

De meeste beha's bij De Wolk kan je tijdens je zwangerschap dragen en nadien ook gebruiken als borstvoedingsbeha. Door de zachte, uiterst meerekbare stof geeft je beha genoeg ruimte aan je groeiende borsten, maar ook aan het uitzetten van je middenrif.

Draag je ook 's nachts een beha?

Ja, veel mama's vinden het handig om ook 's nachts een beha te dragen. Zo kan je ook 's nachts je borstkompressen dragen. Hiervoor zijn er speciale nachtbeha's die extra comfy zitten en geen slotjes op de rug of schouders hebben.

Waarom een afspraak maken?

Soms twijfelen mama's of ze echt een afspraak voor shopadvies moeten maken, of ze ook zo mogen binnen komen? Uiteraard ben je steeds welkom in de shop zonder afspraak tijdens de openingsuren.

Afspraak maken

Zoek hier jouw wolkjes (shop advies)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Kiara.laevers
Kiara Laevers

vroedvrouwshop adviesPraktijkassistentekolfconsult

Zoek je nog iets anders?

Marché Maman

Welkom bij Marché Maman - dé markt voor een comfortabele kraamtijd!

Bij Marché Maman draait alles om het creëren van een warme en gezellige sfeer voor aanstaande ouders en gezinnen. Een paar keer per jaar organiseren we een uniek evenement waar verschillende ondernemers de handen ineenslaan om een marktje te organiseren die helemaal in het teken staat van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele zwangerschap en kraamtijd.

Lees meer   >

Kolf testen

Het kan frustrerend zijn wanneer je kolf plotseling minder krachtig begint te zuigen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijke oplossingen om dit probleem aan te pakken voordat je besluit om een nieuwe kolf aan te schaffen is het verstandig om de zuigkracht te komen laten testen. Wij kunnen je verder adviseren en mogelijk een oplossing bieden voor het verminderde zuigvermogen van je kolf. Let op, kom je langs om je kolf te laten testen, zorg er dan voor dat je kolf voldoende is opgeladen, anders kan er niet getest worden.

 

 

Lees meer   >

Openingsuren shop

Welkom bij De Wolk – waar jouw tijd en comfort onze prioriteit zijn. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding en daarom werken we voornamelijk op afspraak. Zo kunnen we onverdeelde aandacht schenken aan jouw behoeften en vragen. Daarnaast zijn er speciale momenten waarop we doorlopend open zijn, zodat je op je gemak kunt binnenlopen om ons assortiment te ontdekken. Bij De Wolk draait het om jou, en we zijn er om jou te helpen.

Lees meer   >

Draagadvies

Wil je graag een draagzak uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Kiara kan je helpen tijdens onze openingsuren hier op De Wolk.

Lees meer   >

Shopadvies

Elke zwangerschap en kraamperiode is uniek, daarom bieden we meer dan alleen producten; we bieden een persoonlijke ervaring. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste producten en advies op maat te geven voor een comfortabele kraamtijd en zwangerschap. Ben je op zoek naar een zwangerschaps- of borstvoedingsbeha? Kan je wel wat hulp gebruiken met je maat? Twijfel je over het model, maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. Tijdens een shopconsult reserveren we een uur speciaal voor jou.

Lees meer   >

Kolfconsult

Je koopt ook geen schoenen zonder te te passen, of zonder de optie om ze terug te sturen. Eens een kolf gebruikt werd kan je deze niet terug bezorgen. Daarom kan je bij ons afkolftoestellen testen.

Lees meer   >