Beha advies

Welke borstvoedingsbeha past bij jou? Bij De Wolk maken we je graag wegwijs in een uitgebreid gamma voor alle maten. 

Wanneer is het tijd voor een aangepaste beha?

Je kan zowel tijdens je zwangerschap als na je bevalling langskomen om beha's te passen. Je bent welkom vanaf de moment dat je huidige beha niet meer comfortabel zit. Voor sommige mama's is dat in de eerste trimester, andere mama's komen langs tijdens de laatste zwangerschapsweken. Zit je huidige beha prima en wil je enkel een beha om borstvoeding mee te geven dan kom je best langs rond 35w.

Kan een beugelbeha tijdens de borstvoedingsfase?

Ja, dat kan zeker. Let enkel op in combinatie met die eerste stuwing, dan kan het beter zijn om een beha te dragen zonder beugel. De beugels van zo'n beha kunnen hard drukken en aanleiding geven tot borstontstekingen.

Welke merken verdelen jullie?

We vinden het heel belangrijk om een mooie collectie aan te bieden waarin iedereen zich goed voelt. Daarom kozen we voor een economische prijs én kwaliteit. In ons gamma vind je Bravado, Cake Maternity, Medela en Cache Coeur.

Zwangerschapsbeha, borstvoedingsbeha,...? Wat is het verschil?

De meeste beha's bij De Wolk kan je tijdens je zwangerschap dragen en nadien ook gebruiken als borstvoedingsbeha. Door de zachte, uiterst meerekbare stof geeft je beha genoeg ruimte aan je groeiende borsten, maar ook aan het uitzetten van je middenrif.

Draag je ook 's nachts een beha?

Ja, veel mama's vinden het handig om ook 's nachts een beha te dragen. Zo kan je ook 's nachts je borstkompressen dragen. Hiervoor zijn er speciale nachtbeha's die extra comfy zitten en geen slotjes op de rug of schouders hebben.

Waarom een afspraak maken?

Soms twijfelen mama's of ze echt een afspraak voor shopadvies moeten maken, of ze ook zo mogen binnen komen? Uiteraard ben je steeds welkom in de shop zonder afspraak, maar hou er rekening mee dat Roosje en Elke soms bezig zijn met (kolf)consulten of cursussen. Daarom raden we aan om zoveel als mogelijk een afspraak in te plannen. Jij verdient echt alle tijd en wij geven heel graag uitgebreid advies!

Afspraak maken

Zoek hier jouw wolkjes (shop advies)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Zoek je nog iets anders?