Shopadvies

Maak je graag een afspraak om zwangerschapsbeha's te passen? Kan je maar niet kiezen tussen de verschillende kleuren van bevallingsjurkjes? Ben je graag zeker dat Roosje of Elke er is? Maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. 

Wanneer kan je komen winkelen?

Dat kan als Roosje, de praktijkassistente er is.
 

Maandag 9-16u
Dinsdag 9-16u
Donderdag 9-16u
Vrijdag 9-17u

 

Omdat Roosje ook cursussen geeft, is ze niet altijd beschikbaar. Wil je zeker zijn dat Roosje je verder kan helpen, maak online een afspraak voor een shop advies.

Onze online shop is er natuurlijk 24/24 voor jou.

Ik ben niet beschikbaar tijdens de bovenstaande uren, kan ik toch eens langskomen?

We zoeken graag voor jou een moment buiten onze openingsuren. Stuur je mogelijkheden even door via mail en we doen een aantal voorstellen. Je bent ook altijd welkom op onze avondshopping die maandelijks doorgaat.

Wat is er allemaal te koop in jullie shop?

We bieden een ruim aanbod van zwangerschapsbeha's, bevallingsjurkjes, verzorgingsproducten en complete postpartum boxen aan.

Het hele aanbod vind je op onze webshop.

Zijn jullie ook 's avonds open?

Ja! We weten dat het voor sommige ouders niet altijd haalbaar is om hier tijdens de werkuren te geraken. Daarom zijn we ook een aantal keer per maand 's avonds open. Tijdens deze avondshopping ben je welkom zonder afspraak.

Waarom een afspraak maken?

Soms twijfelen mama's of ze echt een afspraak voor shopadvies moeten maken, of ook zo mogen binnen komen? Uiteraard ben je steeds welkom in de shop zonder afspraak, maar hou er rekening mee dat Roosje en Elke soms bezig zijn met (kolf)consulten of cursussen. Daarom raden we aan om zoveel als mogelijk een afspraak in te plannen. Jij verdient echt alle tijd en wij geven heel graag uitgebreid advies!

Zoek hier jouw wolkjes (Praktijkassistente)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Zoek je nog iets anders?

Voetreflexologie

Proficiat met je zwangerschap! Hoe gaat het met je? Echt, ga maar eens voelen hoe het met je gaat. Ben je moe? Of juist vol energie? Ben je graag zwanger? Of helemaal niet? Heb je het moeilijk met je lichaam dat elke week zo verandert? Of ben je juist nog trotser op dat mooie lijf dan ooit tevoren? Alles is prima. 
Een zwangerschap is vaak een periode van intense emoties. Gevoelens van vreugde en liefde worden afgewisseld met misschien wel wat angst, verdriet of onzekerheid. 
Ook lichamelijk verandert er veel. Je lichaam is een klein mensje aan het laten groeien en vele vrouwen ervaren toch wel wat lichamelijke kwaaltjes. Slecht slapen, zure oprispingen, last van je rug of bekken, …
Voetreflexologie kan tijdens je zwangerschap een enorm verschil maken! Zowel voor die broodnodige diepe ontspanning als bij het verhelpen van kwaaltjes. 

Lees meer   >

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 
Er bestaat geen eenduidige definitie over wat seksualiteit is en hoe het beleefd moet worden. Wanneer men zwanger wordt, wordt er aan seksualiteit een extra dimensie toegevoegd. Door verschillende factoren verandert er veel op fysiek, psychisch, relationeel en emotioneel vlak dat mogelijk een invloed kan hebben op je seksueel beleven en/of functioneren. Je lichaam verandert, verschillende kwaaltjes als vermoeidheid, misselijkheid, ... maken dat seksualiteit even achteraan op de agenda komt. Ook voor partners kan dit een aantal vragen met zich meebrengen.
Praten over seksualiteit tijdens de zwangerschap kan veel spanningen en onzekerheden wegnemen. 
 

Lees meer   >

Individuele voorbereiding – Privéles

Lees meer   >