Draagdag

Tilia Try-out

Wil je graag een draagzak van Tilia uitproberen, wil je de stof eens voelen of wil je de kleur in het echt zien. Elke maand is Linde van Tilia Babywearing op De Wolk en kan je haar dragers uitproberen met uiteraard haar hulp.

Moet ik reserveren?

Nee, dat is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen.

Moet je baby erbij zijn?

Dat mag uiteraard! Omdat passen wel intens is voor je baby kan je ook proberen met de draagpop.

Wat is de prijs?

Dit is gratis.

Leer dragen tijdens zo'n draagdag?

Deze momenten zijn try-out voor de Tilia draagdoeken en draagzakken. Wil je leren dragen, wil je algemene informatie over dragen, dan verwijzen we je heel graag door naar onze draagworkshop.

Kan ik langskomen een draagsysteem van een ander merk?

Wat fijn dat je al een draagsysteem hebt, wil je dit leren gebruiken, dan ben je heel welkom op de draagworkshop. De draagdagen die zijn speciaal voor het testen van het Tilia aanbod?

Kan ik een draagdoek kopen?

Ja hoor, het hele aanbod is aanwezig, zit die drager als gegoten, kan je die meteen meenemen naar huis.

Data draagdag

Voorlopig geen nieuwe draagdagen gepland. 

Linde is elke woensdag in De Wolk, je kan dan, op afspraak komen passen, stuur even een mailtje naar info@de-wolk.be en we regelen je afspraak.

Zoek je nog iets anders?

Voetreflexologie

Wat een wonder mooi en sterk lichaam heb je toch! Net een baby op de wereld gezet. Een welgemeende dikke proficiat met de geboorte van je baby, maar ook vooral met de geboorte van jou, als mama (van x aantal kinderen). De periode na de bevalling is er vaak eentje van hoogtes en laagtes. Voorzichtig zoekende naar een evenwicht, naar wie je nu eigenlijk bent of wilt zijn. En vooral heel erg aan het ontdekken wie dat kleine wondertje nu juist is. 
Hopelijk kan en mag je er de tijd voor nemen.

Lees meer   >

Postnatale seksuologische begeleiding 

‘Bevallen en weer opstaan’? 
Zowel anatomisch als hormonaal moet het lichaam van een vrouw na een bevalling herstellen. Daarnaast is er ook een extra mensje aanwezig dat het meeste van de aandacht vraagt.Samen met je partner zal je opnieuw emotioneel, relationeel maar ook seksueel een nieuw evenwicht moeten vinden. Dat is niet altijd evident. 

Samen met de seksuoloog ga je in gesprek opnieuw door je zwangerschaps- en bevallingsverhaal op je eigen tempo en exploreren jullie samen welke aspecten jouw zorg zouden kunnen uitlokken, beïnvloeden en/of in stand houden. Stap voor stap bekijken jullie wat in jouw specifiek geval zou kunnen helpen. 
 

Lees meer   >