Dit is Caroline

Caroline is verpleegkundige van opleiding maar na een aantal jaren werkzaam te zijn in het ziekenhuis als verpleegkundige en in het management was het tijd voor een andere uitdaging: Het openen van een Ko Waxbar in Mechelen gespecialiseerd in suikerontharing. Ze is recent mama geworden en was niet meer weg te slagen uit de wolk. Ko Waxbar heeft een mini-vestiging in De Wolk voor alle mama’s, wensmama’s, toekomstige mama’s, pas bevallen mama’s te kunnen ontharen op een natuurlijke manier. 

Enkele vragen aan Caroline

Waarvoor mag iemand jou altijd wakker maken?

Voor een uitgebreide lekkere brunch! Mijn zoontje mag mij ook altijd wakker maken met zijn grootste glimlach op zijn gezicht. 

Wat is jouw missie?

Mijn missie is om vrouwen op hun gemak te laten voelen, te omarmen dat lichaamshaar normaal en natuurlijk is. Ik ben absoluut niet tegen lichaamshaar maar voel mij zelf ook veel zekerder en vrouwelijker wanneer alles (of bijna alles ? )  weg is. 

Wat vind je het leukste aan je job?

Ik kom uit een strenge en rigide job waar ik het zorgende een beetje kwijt was en had gemist. Het leukste is dat ik iemand direct blij kan maken, je stapt binnen met een klein hartje maar gaat naar buiten met een glimlach en resultaat. Ook leer je enorm veel mensen kennen, wat mij als mens veel verrijking en voldoening geeft. 

Hoe kan ik Caroline contacteren?

Meteen online een afspraak maken.

 

Wat zeggen Wolk mama's papa's?

Icon 52
Celine

Na twee mislukte pogingen om me al kijkend in de spiegel onder mijn buik te ontharen, besloot ik me te laten helpen. Na wat zoeken, kwam ik bij Caroline terecht. Wat een verademing, suikerpasta was ideaal voor mijn erg gevoelige huid.

Wolkjes over Caroline

Ik ontmoette Caroline voor het eerst als ze naar de zwangerschapsyoga kwam. Het was die eerste keer al meteen een vlotte babbel. Ze passeerde regelmatig op De Wolk tijdens haar zwangerschap en na de geboorte. Toen we op een teamvergadering het over ontharen hadden tijdens de zwangerschap, vertelde Eva, dat iemand waar ze aan huis ging, een wax-salon had. De link werd snel gelegd en tijdens ons eerste overleg hebben we meteen beslist, we gaan samenwerken. En voila, vanaf nu kan je bij ons terecht voor waxen tijdens de zwangerschap en kraamtijd.