Individuele voorbereiding – Privéles

Jij en je partner willen goed voorbereid zijn op de weeën, de bevalling, de borstvoeding en de kraamperiode maar de data van de zwangerschapscursus liggen je niet of groepslessen spreken je minder aan.

Ik zoek een alternatief voor de groepslessen

Tijdens een privé-les maken we samen een voorbereidingsplan op voor jullie.
Mogelijke onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: weeën, wanneer beginnen ze, hoe herken ik ze. Wanneer vertrekken naar het ziekenhuis, ademhalingsoefeningen, hoe start ik met borstvoeding,…

Meestal plannen we 2 privélessen, zo komen thema’s arbeid en bevalling aan bod. Uiteraard kan dit volgens jouw nood, meer of minder zijn. Voor de voorbereiding rond borstvoeding verwijzen we je naar onze interactieve workshop ‘Starten met Borstvoeding’
 

Hoe maak ik een afspraak?

  • Zoek hieronder even de Wolkjes die werkzaam zijn in jouw zorgregio 
  • Maak meteen een online afspraak voor een individuele voorbereiding.
  • Geen plekjes vrij? Neem even telefonisch contact op en we zoeken een gaatje! Dit kan op alle weekdagen van 09 - 16u op 016 43 41 57

Zoek hier jouw wolkjes (vroedvrouw)
Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan

Kiara.laevers
Kiara Laevers

vroedvrouwshop adviesPraktijkassistentekolfconsult

"> Eva Asselberghs
Eva Asselberghs

vroedvrouwKinderverpleegkundigeSpoedverpleegkundigeOntharingen

Zoek je nog iets anders?

Ondersteuning bij zwangerschapsverlies

Het verlies van een kindje is een erg ingrijpende gebeurtenis. Je leven wordt hierdoor ernstig door elkaar geschud. Iedereen reageert anders op verlies. Rouwen is dan ook een intens proces dat tijd vraagt. 

Lees meer   >

Zwangerschapswens

Wil je zwanger worden en zit je nog met heel wat vragen?
Een kind op de wereld zetten is niet niks, het is dan ook erg belangrijk om vooraf goed geïnformeerd aan deze nieuwe fase van je leven te beginnen.

Hoe weet je wat jouw meest vruchtbare momenten zijn? Moet je vitaminesupplementen innemen als je zwanger wilt worden? Heb je meer kans om zwanger te worden met een bepaald dieet? Wat kan mijn partner doen? Bij De Wolk helpen we je graag bij dit hele proces.

Lees meer   >

Zwangerschapscontrole

Vroedvrouwen kunnen normale zwangerschappen begeleiden. Je kan je consultaties bij de vroedvrouw perfect afwisselen met die bij je gynaecoloog. Voor die tussentijdse medische controles kan je dus bij ons terecht. Naast de medische controle neemt je vroedvrouw tijd voor al je vragen.

 

Lees meer   >

Intake nieuwe zwangerschap

Een positieve zwangerschapstest? Maak meteen een afspraak bij een vroedvrouw. 
Ze kan enorm veel voor jou betekenen. Omdat jij vroedvrouwenzorg verdient, maak je best tijdig een afspraak voor een medische controle.

Lees meer   >