Cursussen kraamtijd en ouderschap

Hoera, een baby. Een baby!! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen. Daarom bieden we bij De Wolk niet alleen informatieve, maar ook ontspannende cursussen tijdens de kraamperiode aan. Het eindigt niet na de kraamtijd, er zijn heel wat cursussen tijdens je ouderschap.

Hieronder vind je alvast wat meer uitleg bij onze cursussen tijdens de kraamperiode.

Help, mijn kindje slaapt niet!

Slaap is belangrijk voor jou en je kindje. Als het niet goed gaat, kan dat erg vermoeiend en frustrerend zijn. Wordt je kindje vaak wakker of kost het veel tijd om je kindje in slaap te krijgen? Dan kan deze cursus je helpen met waardevolle inzichten en tips over slaap.

Lees meer   >

Creatieve workshops x Bolleke Krol

banner bolleke krol

Lees meer   >

Starten met vaste voeding

Komen jullie stillaan in de volgende baby fase terecht waarin je baby zal starten met vaste voeding? Zo spannend! Een echte mijlpaal alweer. 

Lees meer   >

EHBO voor baby’s en kinderen

Met (kleine) kindjes zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd. Correct reageren bij een ongeval kan dan ook drama’s voorkomen en zelfs levens redden.

Lees meer   >

Mama Baby Babbel

Waar vind ik die village waar iedereen het altijd over heeft? Het klinkt er zo zalig, het klinkt echt als wat ik nodig heb. Een luisterend oor op een moeilijke dag. Andere mama’s die mij versterken in het moederschap in plaats van al dat ongevraagd advies dat mij doet twijfelen aan mezelf.

Lees meer   >

Mama Baby Pilates

Opnieuw starten met sporten na de zwangerschap? Het kan een uitdaging zijn. Je lichaam is veranderd en je bent misschien nog niet helemaal zeker wat kan en mag. Bovendien is het niet altijd evident om in die eerste weken en maanden lang weg te zijn van je baby.

 

Lees meer   >

Babymassage

Tijdens deze cursus babymassage leer je bij De Wolk verschillende technieken van babymassage en babygym. Daarnaast krijg je een boel praktische tips en kan je natuurlijk ervaringen uitwisselen met andere mama’s of papa’s.

Lees meer   >

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?


Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan