Dit is Morrine

Morrine geeft EHBO cursus bij De Wolk

Enkele vragen aan Morrine

Waarom ben je spoedverpleegkundige geworden?

Naast het zorgen voor haal ik veel voldoening uit het verschil te kunnen maken op (meestal) een slecht moment in iemand z’n leven. Op acute momenten snel en efficiënt optreden hoort hierbij en maakt deze job zo leuk en uitdagend. 

Wat is het leukste aan je job?

Als spoedverpleegkundige weet ik nooit wat de dag brengt en kan er van alles gebeuren, groot of klein. Ik kom met alle leeftijden in contact en die variatie maakt mijn job enorm boeiend. 

Hoe zouden je vrienden je omschrijven?

Als een vrolijke, sociale meid die weet van aanpakken en altijd te vinden is voor een hapje en een drankje. 

Wat zijn je hobby's?

Ik reis enorm graag zowel naar de bergen (om de skipistes onveilig te maken) als naar warmere oorden.
Verder ben ik regelmatig te vinden in de klimzaal en knuffelen met mijn 2 pluizige kattenvriendjes mag ook zeker niet ontbreken. 
 

Waar haal je de meeste voldoening uit?

Dat ik mensen iets kan bijbrengen en ze met een zekerder gevoel naar huis kan laten gaan. Ik merk in de praktijk dat mensen vaak niet durven optreden in crisissituaties en als ik deze stap met hen kan overwinnen is mijn doel al bereikt. 

Klaar om Morrine te ontmoeten?

Wolkjes over Morrine

Morrine is een van mijn top-collega’s van de spoedgevallendienst van het UZ Leuven, mijn andere job. Een zalige zotte meid waar ik al veel lief en leed mee doorstaan heb op de spoed. Ze was al altijd heel erg geïnteresseerd in vroedvrouwenzorg en luisterde graag naar wat ik allemaal in de praktijk deed. Het leek haar heel leuk om iets in bijberoep te doen, naast de spoed, waar ze haar enthousiasme in kon gieten. En laat ons toen wel niet iemand extra kunnen gebruiken om EHBO cursus te geven zeker?! Helemaal op het lijf geschreven van deze enthousiaste spoedverpleegkundige! Ze neemt je heel graag mee op ontdekking tijdens de cursus EHBO, zodat jij volledig klaar bent om kleine en grote zorgen aan te pakken. Een topmadam dus, was ze maar vroedvrouw, dan kon ze haar kwaliteiten nog langer aan de mensen geven ;)