Dit is Kelly

Kelly is dol op kinderen.  Dat bleek al snel tijdens haar opleiding kinesitherapie  en osteopathie.  Ze specialiseerde zich dus verder in de kinderosteopathie en grijpt ook nu nog elke kans om zich bij te scholen.  
Haar eigen gezin telt 2 kindjes: Emiel en Lucie.  Kelly heeft ook haar eigen praktijk W E R V E L E N D in Wespelaar, waar ze als osteopaat samen met 2 kinesitherapeuten werkt.
In haar vrije tijd vind je haar vooral bij haar gezin.  Koken is een plezier , ze houdt ervan om nieuwe receptjes uit te proberen.  Deze familie houdt van actieve reizen, met Portugal als favoriete bestemming. 

Enkele vragen aan Kelly

Hoe kan je Kelly contacteren?

Bij voorkeur maak een online afspraak zie link: maak een afspraak.
Via telefoon0486 306 392
Via mailkelly@de-wolk.be

Hoe zouden andere mensen je omschrijven?

Vriendelijk, optimistisch, empathisch en meestal vrolijk. ‘Willen helpen’ zit in mijn bloed. Voor elk probleem zoek ik een oplossing. 

Waar word jij blij van? Wat zijn je kleine gelukjes?

Wandelen en joggen in de natuur, yoga (liefst ook in de natuur), gaan lunchen, citytrippen en koffietjes drinken met vriendinnen.  

Ochtendmens of nachtbraker?

Vroeger definitely nachtbraker, ‘s avonds kom ik tot de beste ideeën en word ik ineens super productief.  Sinds ik kinderen heb, is dit lichtjes gewijzigd.  De avonden zijn soms wat kort door zware oogleden.  Maar ik kan nu enorm genieten van wat hatha yoga in the morning, dat geeft een energie boost voor de rest van de dag!

Waarom moeten mama’s een vroedvrouw onder de arm nemen?

Om in je kracht te staan.  Als kersverse mama zijn alle goedbedoelde raadgevingen soms wat veel en overweldigend.  Mij hielp het enorm om al mijn vragen af te vuren op Elke en alleen hiermee rekening te houden.  Hierdoor kreeg ik snel vertrouwen in mijn moederinstinct.

Je bent zelf al 2x mama geworden. Wat had je onderschat?

De rommel (haha).  Nee, vooral het oh zo broze evenwicht tussen je eigen tijd, je tijd met je partner en de tijd met je kinderen.  Mama’s (ook ik) hebben de slechte gewoonte om zichzelf weg te cijferen.  

Wat zeggen Wolk mama's papa's?

Ruth

Mijn rug, heupen en ik ? Kelly!

Klaar om Kelly te ontmoeten?

Wolkjes over Kelly

Ik leerde Kelly al een jaar of tien geleden kennen. Ik was pas gestart als vroedvrouw aan huis, zij werkte in een kinepraktijk in de buurt. Kelly kreeg kinderen en ik was haar vroedvrouw. Het was altijd gezellig tijdens de huisbezoeken. Kelly is een warme zorgzame vrouw. Enthousiast en altijd goedgezind. Fijn om haar nu elke week op De Wolk te zien.