Dit is Zoë

Zoë is 30 jaar en woont met haar partner Yannick in Boortmeerbeek. Ze hebben samen 2 kindjes, een zoon Liam en een dochter Oona. Nadat ze een paar jaar in het ziekenhuis werkte en zelf mama werd kriebelde het te hard! Ze jaagde haar droom na en werd deel van team De Wolk.

Enkele vragen aan Zoë

Waarom ben je vroedvrouw geworden?

Toen ik 4 jaar was, kreeg ik buisjes geplaatst. Toen ik wakker werd was er net een kindje geboren via een keizersnede. De verpleegkundige nam me op de arm en gingen samen kijken naar dat kindje.
Ik geloof nog altijd dat het door haar komt dat ik vroedvrouw ben geworden!

Wat zijn jouw kleine gelukjes?

Op zondag in bed blijven snoezelen met de kindjes, zalig! Die slaperige snoetjes, wilde haren en blote voetjes tussen de lakens.
En chocolademelk, mijn echte guilty pleasure :-)!
 

Wat vind je het leukste aan mama zijn?

Heel cliché maar de onvoorwaardelijke liefde die ik krijg van de kindjes! Samen lachen, huilen, spelen,… Al die kleine gebaren maken je dag gewoon goed. Geen enkele dag is nog dezelfde, zij nemen me mee in hun avonturen en ik laat me maar al te graag meeslepen!
 

Heb je nog tips voor toekomstige mama’s?

Mama of papa worden kan heel overweldigend zijn, maar weet dat jullie hier samen in groeien. Leer jullie kindje kennen, geniet van deze momentjes en laat hem/haar je hart veroveren.
En kraamkost, weiger nooit kraamkost ;-).
 

Wanneer doet Zoë consultatie

Zoë doet consultatie in Boortmeerbeek:

  • Dinsdagavond
  • Woensdagvoormiddag
  • Woensdagavond
  • Vrijdagvoormiddag

Klaar om Zoë te ontmoeten?