Katrien Koolen komt naar De Wolk

Katrien_koolen

Heb je soms ook het gevoel dat je nog alleen maar mama of papa bent? Dat je partner onderaan de to-do lijst bengelt? Dat je in de chaos van boterhammen smeren en pampers verversen elkaar als koppel uit het oog verliest?

Katrien Koolen schrijf het boek 'Liefde in de tropenjaren'

Hoe blijf je als jonge ouders voldoende tijd vinden voor elkaar? Where did the sex go (en komt die ooit nog terug)? En wat als je partner een heel andere visie op opvoeden heeft dan jij? Het is maar een greep uit de vele vragen die Katrien Koolen op haar sofa te horen kreeg. Met dit boek wil ze koppels ondersteunen die in de storm van het (prille) ouderschap elkaar soms uit het oog verliezen. Dat doet ze aan de hand van herkenbare verhalen en praktische tips die net wat verder gaan dan 'plan eens een date night in'. Zodat je je relatie kunt blijven voeden en de liefde levendig houdt, ook na een zoveelste slapeloze nacht.

Goed nieuws want Katrien Koolen komt voor een lezing naar De Wolk. In deze lezing vertelt Katrien over hoe je de liefde levendig kan houden als koppel, in de drukte van je gezin. Hoe je de communicatie kan verscherpen, hoe je tijd kan maken voor elkaar (dat verder gaat dan ‘plan date night’) en hoe je terug zin krijg voor intimiteit. Want het bestaan van jullie gezin hangt af van hoe gelukkig jullie zijn als koppel.

Katrien dompelt je onder in haar ideëen die ze ontwikkeld heeft als relatietherapeut, de ervaring die ze heeft opgebouwd door vele koppels te begeleiden in haar praktijk, en een snufje realiteit door zelf in het leven te staan als mama en partner.
Na de lezing ga je naar huis met een gevuld hart en andere blik.

Katrien Koolen komt naar De Wolk

🗓️ Donderdag 13/6/24: 20u
📍De Wolk - Groenstraat 1 - Boortmeerbeek

Schrijf je hier in voor de lezing van 13/6/24