Dit is Lola

Lola Nollet, onze nieuwste aanwinst, brengt een frisse dosis energie en zorgzaamheid met zich mee. Met een positieve instelling en een hart voor anderen, is Lola een vriendelijk en communicatief persoon die niet terugschrikt om haar mening op een beleefde manier te uiten. Haar flexibiliteit en aanpassingsvermogen maken haar een waardevolle toevoeging aan ons team. Met een Bachelordiploma in Vroedkunde en diverse stages die haar vaardigheden hebben verfijnd, staat Lola klaar om met haar empathie, betrouwbaarheid en sociale vaardigheden de zorgvrager centraal te stellen. 

Enkele vragen aan Lola

Waarom ben je vroedvrouw geworden?

Van kleins af aan was het enige waar ik mij mee bezig hield mijn befaamde ‘poppendoos’. Van een extra stoeltje vanachter op mijn fiets voor mijn pop, tot het smeren van nutella in de pamper om te bewijzen dat de pop wel degelijk ECHT was. Naarmate ik ouder werd, was die poppendoos niet zo cool meer… dus moest ik op zoek naar iets dat het geluk dat ik hieruit haalde zou vervangen. 
Het kwam dan ook op het perfecte moment dat mijn mama haar zwangerschap van mijn zusje aankondigde. Joepie, een ECHTE baby om voor te zorgen. Van hieruit is mijn liefde voor baby’s en de nieuwsgierigheid van hoe een vrouwelijk lichaam op 9 maanden tijd een volledig mensje kan maken enkel nog maar gegroeid. 
 

Wat zijn de kleine dingen waar je geluk uit haalt?

Waar ik het ALLER-gelukkigst van word is omringd zijn door de mensen die ik graag zie en die mij even graag terug zien. De energie die ik hier uit haal is nog sterker dan die van mijn matcha latté, waar ik trouwens ook heel erg gelukkig van kan worden. 
Ik hou er ook enorm van om eens lekker uit eten te gaan, al zal je mij de ochtend erna wel in de gym terugvinden om al dat lekkers van mij af te sporten. Ik vind het fijn om actief bezig te zijn, zoals wandelen met de hond, joggen, krachttraining en af en toe ook zwemmen. Na zo’n drukke dag geniet ik er extra van om comfy kleren aan te doen, de kaarsjes aan te steken en samen met mijn vriend een serie te kijken (pluspunt is als het regent en ik de regen op mijn raam hoor tikken, za-lig). 
 

Als je één ding zou mogen zeggen aan de mama’s en/of papa’s, wat zou dat dan zijn?

Je bent ZO goed bezig!!! Echt waar. Je mag trots zijn op wat je doet. Je kleintje zou hetzelfde zeggen als hij/zij dat al kon. De onvoorwaardelijke liefde, slaapopofferingen en tientallen dagelijkse (en nachtelijke) pamperverschoningen,… je doet het goed. Gewoon op je eigen manier en op je eigen tempo. Vergelijk jezelf niet met een ander, want jij bent jij en dat is het enige dat je kleintje nodig heeft.

Klaar om Lola te ontmoeten?