Kraamtijd & Ouderschap

Is het normaal dat...?

Daarmee start zowat elke vraag in onze praktijk. Want de kraamperiode is nu eenmaal heel spannend, verwarrend, onzeker en zo veel meer. Hoe ga je om met die 1001 vragen? Wel. Onze vroedvrouwen en het hele zorgteam staan voor je klaar.

Om duidelijke antwoorden te geven. Om in je kracht te zetten. Om je te steunen in die maffe periode. Want postnatale zorg is zo veel meer dan een check-up.

Postnatale cursussen

Cursussen

Slaapworkshop voor baby’s en peuters

Slaap is belangrijk voor jou en je kindje. Als het niet goed gaat, kan dat erg vermoeiend en frustrerend zijn. Wordt je kindje vaak wakker of kost het veel tijd om je kindje in slaap te krijgen? Dan kan deze cursus je helpen met waardevolle inzichten en tips over slaap.

Lees meer

Creatieve workshops x Bolleke Krol

banner bolleke krol

Lees meer

Starten met vaste voeding

Komen jullie stillaan in de volgende baby fase terecht waarin je baby zal starten met vaste voeding? Zo spannend! Een echte mijlpaal alweer. 

Lees meer

EHBO voor baby’s en kinderen

Met (kleine) kindjes zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd. Correct reageren bij een ongeval kan dan ook drama’s voorkomen en zelfs levens redden.

Lees meer

Mama Baby Babbel

Waar vind ik die village waar iedereen het altijd over heeft? Het klinkt er zo zalig, het klinkt echt als wat ik nodig heb. Een luisterend oor op een moeilijke dag. Andere mama’s die mij versterken in het moederschap in plaats van al dat ongevraagd advies dat mij doet twijfelen aan mezelf.

Lees meer

Mama Baby Pilates

Opnieuw starten met sporten na de zwangerschap? Het kan een uitdaging zijn. Je lichaam is veranderd en je bent misschien nog niet helemaal zeker wat kan en mag. Bovendien is het niet altijd evident om in die eerste weken en maanden lang weg te zijn van je baby.

 

Lees meer

Babymassage

Tijdens deze cursus babymassage leer je bij De Wolk verschillende technieken van babymassage en babygym. Daarnaast krijg je een boel praktische tips en kan je natuurlijk ervaringen uitwisselen met andere mama’s of papa’s.

Lees meer

kraamtijd

Slaapadvies

Slaap is heilig! En zeker wanneer je jonge kinderen in huis hebt. 
Heb jij vragen rond het slaappatroon of het slaapgedrag van je kleintje? Dan kan een slaapcoach jou zeker helpen! 
 

Lees meer

Postnatale consultatie vroedvrouw

Na de eerste weken kan je ook in de praktijk terecht. Nog een heel jaar lang. In onze wachtzaal zitten mama’s die nog maar net twee streepjes op een test zagen verschijnen naast mama’s met een baby die al vlotjes kan kruipen. Wij begeleiden ouders tot de kindjes één jaar zijn.

Lees meer

Huisbezoek vroedvrouw

Hoera, een baby! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen. Want elke mama verdient een vroedvrouw: iemand die je begeleidt van A tot Z, van prenatale vraag tot postnatale zorg. Jouw steun en toeverlaat.

Lees meer

Borstvoedingsbegeleiding

Borstvoeding geven is fijn, vele jonge mama’s vinden het heerlijk hun kindje zelf te voeden. Borstvoeding geven is een mooi, logisch en natuurlijk gevolg op zwangerschap en geboorte. Moeders zijn terecht trots als ze hun kindje zien groeien en bloeien op hun melk.

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan