Zwanger

Hoera, een baby. Een baby!! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen.
Want elke mama verdient een vroedvrouw: iemand die je begeleidt van A tot Z,van prenatale vraag tot postnatale zorg. Jouw steun en toeverlaat. Een vroedvrouw die er voor al jullie zorgen én dromen is, eender wanneer.

Cursussen

Babydragen

Ben jij benieuwd naar de geheimen van babydragen? Wil jij graag starten met dragen?

Lees meer

Zwangerschapscursus

Zoeken jullie een hippe en fijne zwangerschapschapscursus?
Zoek je een zwangerschapscursus die je niet vertelt hoe het moet, maar die aansluit bij wat jij nodig hebt?

Lees meer

Zwangerschapspilates

Verwacht je een kindje en heb je zin om aan jouw conditie en fitheid te blijven werken?
Wil je jouw spieren op een leuke en ontspannen manier blijven trainen en ondertussen
bewust met jouw zwangerschap en lichaam bezig zijn?

Zwangerschap en pilates = de perfecte combo!

Lees meer

Cursus borstvoeding

Deze workshop over borstvoeding richt zich specifiek op vrouwen die borstvoeding willen geven,  dames die nog twijfelen en meer informatie willen én vrouwen die alles willen opfrissen bij een volgend kindje.

Lees meer

Opfriscursus

Waarom een opfriscursus? Jullie verwachten opnieuw een baby en willen bij deze zwangerschap toch even stilstaan met z’n tweeën. Misschien is de vorige zwangerschap al eventjes geleden of voelde je je toch niet helemaal voorbereid.

Lees meer

Survivaltips voor de kraamtijd.

Ben je zwanger en weet je soms echt niet meer wat je in huis moet halen voor een comfortabele kraamtijd? Het voelt alsof er zo ongelooflijk veel dingen nodig hebt. Dus je googelt. En googelt.

Lees meer

Zwangerschapsyoga

Hoewel yoga hier en daar nog af te rekenen heeft met een hoog hippiegehalte, vinden meer en meer zwangere vrouwen hun weg naar zwangerschapsyoga.

Lees meer

zwanger

Avondshopping

Welkom in onze fysieke Wolkshop, je kan hier terecht tijdens onze openingstijden zonder afspraak voor wat kleinigheidjes (kom even in de shop piepen na je consultatie!).

Heb je echt advies nodig, bijvoorbeeld voor een beha?

Lees meer

Voetreflexologie

Proficiat met je zwangerschap! Hoe gaat het met je? Echt, ga maar eens voelen hoe het met je gaat. Ben je moe? Of juist vol energie? Ben je graag zwanger? Of helemaal niet? Heb je het moeilijk met je lichaam dat elke week zo verandert?

Lees meer

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 

Seksuologische begeleiding tijdens de zwangerschap 

Lees meer

Shopadvies

Maak je graag een afspraak om zwangerschapsbeha's te passen? Kan je maar niet kiezen tussen de verschillende kleuren van bevallingsjurkjes? Ben je graag zeker dat Roosje of Elke er is? Maak een afspraak om te shoppen in Boortmeerbeek. 

Lees meer

Individuele voorbereiding – Privéles

Lees meer

ontharing

Ontharing

Laat ons even heel duidelijk zijn. Lichaamshaar is heel normaal en hoeft niet weg gehaald te worden. Vind je het idee om negen maanden lang en te moeten dealen met een wildgroei aan lichaamshaar geen geruststellende gedachte?

Lees meer

massage

Zwangerschapsmassage

HOERA! Zwanger! Één van de meest intense periodes in je leven waarbij je zowel fysiek als emotioneel door heel wat veranderingen heengaat. De ene ervaring is de andere niet. Het hoort er (helaas) allemaal bij.

Lees meer

psych steun

Psychologische steun

Het krijgen van een kindje is elke keer opnieuw een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Elke zwangerschap is een unieke ervaring en gaat dus ook gepaard met haar eigen gevoelens, twijfels, vragen en soms ook wel angsten en onzekerheden.

Lees meer

voedingsadvies

Voedingsadvies tijdens je zwangerschap

Wist je dat de voeding gedurende de eerste 1000 dagen van het leven van een kind – startend vanaf de conceptie – zijn gezondheid bepaalt op lange termijn? Wat je eet tijdens de zwangerschap speelt dus een belangrijke rol in de gezondheid en ontwikkeling van je baby. 

Lees meer

Osteopaat

Osteopaat

Osteopathie kan ondersteunen bij heel wat zwangerschapsongemakken. Het doel van osteopathie is het lichaam helemaal spanningsvrij te krijgen en de ongemakken te verlichten.

Lees meer

kine

Kinesist

Heb je tijdens je zwangerschap last van bekkeninstabiliteit, lage rugpijn, klachten van een veranderde houding, dan kan een kinesist je zeker helpen.

Lees meer

Zwangerschapscontrole

Zwangerschapscontrole

Vroedvrouwen kunnen normale zwangerschappen begeleiden. Je kan je consultaties bij de vroedvrouw perfect afwisselen met die bij je gynaecoloog. Voor die tussentijdse medische controles kan je dus bij ons terecht. Naast de medische controle neemt je vroedvrouw tijd voor al je vragen.

 

Lees meer

begeleiding vroedvrouw

Intake nieuwe zwangerschap

Een positieve zwangerschapstest? Maak meteen een afspraak bij een vroedvrouw. 
Ze kan enorm veel voor jou betekenen. Omdat jij vroedvrouwenzorg verdient, maak je best tijdig een afspraak voor een medische controle.

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan