psychologische steun

Een psycholoog of psychotherapeut gaat samen met jou op zoek naar die dingen die kunnen helpen om je terug meer jezelf te voelen. Het vertellen van je eigen verhaal, op jouw tempo en op een manier waar jij je goed bij voelt. Soms gaat het over één gesprek, soms zijn er meerdere nodig. Dat bekijken we samen, stap voor stap.

Hieronder vind je wat de psycholoog voor jou kan betekenen.

Screening psychosociale kwetsbaarheid

Wanneer je zwanger bent, is het sterk aangewezen om regelmatig op controle te gaan om fysieke parameters in kaart te brengen. Denk maar aan de suikertest om het suikergehalte in je bloed te meten, urinetesten, de echo’s op  12, 20 en 32 weken zwangerschap.

Lees meer   >

Geboortetrauma

Soms loopt de bevalling niet zoals verwacht en blijft deze ervaring nazinderen. Elke bevalling is zo uniek dat het er niet zozeer toe doet wat je hebt meegemaakt maar eerder hoe jij het hebt beleefd, wat het met jou heeft gedaan en nog steeds doet.

Lees meer   >

Psychologische ondersteuning

Het krijgen van een kindje is elke keer opnieuw een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Als koppel sta je voor een hele uitdaging. Tijdens de zwangerschap en in de maanden vlak na de bevalling worden zowel jij als je partner behoorlijk op de proef gesteld.

Lees meer   >

Psychologische steun

Het krijgen van een kindje is elke keer opnieuw een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Elke zwangerschap is een unieke ervaring en gaat dus ook gepaard met haar eigen gevoelens, twijfels, vragen en soms ook wel angsten en onzekerheden.

Lees meer   >

Psychologische ondersteuning bij zwangerschapswens

Je besluit om zwanger te worden. Een heel intiem moment en een grote stap. Het kan een enorme teleurstelling teweegbrengen als het niet meteen lukt om zwanger te worden. 
Is zwanger worden voor jou al een lange weg geworden?

Lees meer   >

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan