Zwanger & Wens

Hoera, een baby. Een baby!! Een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven: daar mag je gerust een professional voor inschakelen. Zelfs als je er nog maar denkt aan zwanger worden. Want elke (toekomstige) mama verdient een vroedvrouw: iemand die je begeleidt van A tot Z, van prenatale vraag tot postnatale zorg. Jouw steun en toeverlaat. Een vroedvrouw die er voor al jullie zorgen én dromen is, eender wanneer.

Prenatale cursussen

zwanger

Individuele voorbereiding – Privéles

Jij en je partner willen goed voorbereid zijn op de weeën, de bevalling, de borstvoeding en de kraamperiode maar de data van de zwangerschapscursus liggen je niet of groepslessen spreken je minder aan.

Lees meer

Ondersteuning bij zwangerschapsverlies

Het verlies van een kindje is een erg ingrijpende gebeurtenis. Je leven wordt hierdoor ernstig door elkaar geschud. Iedereen reageert anders op verlies. Rouwen is dan ook een intens proces dat tijd vraagt. 

Lees meer

Zwangerschapswens

Wil je zwanger worden en zit je nog met heel wat vragen?
Een kind op de wereld zetten is niet niks, het is dan ook erg belangrijk om vooraf goed geïnformeerd aan deze nieuwe fase van je leven te beginnen.

Lees meer

Zwangerschapscontrole

Vroedvrouwen kunnen normale zwangerschappen begeleiden. Je kan je consultaties bij de vroedvrouw perfect afwisselen met die bij je gynaecoloog. Voor die tussentijdse medische controles kan je dus bij ons terecht. Naast de medische controle neemt je vroedvrouw tijd voor al je vragen.

 

Lees meer

Intake nieuwe zwangerschap

Een positieve zwangerschapstest? Maak meteen een afspraak bij een vroedvrouw. 
Ze kan enorm veel voor jou betekenen. Omdat jij vroedvrouwenzorg verdient, maak je best tijdig een afspraak voor een medische controle.

Lees meer

Cursussen

Zwangerschapscursus

Zoeken jullie een hippe en fijne zwangerschapschapscursus?
Zoek je een zwangerschapscursus die je niet vertelt hoe het moet, maar die aansluit bij wat jij nodig hebt?

Lees meer

Zwangerschapspilates

Verwacht je een kindje en heb je zin om aan jouw conditie en fitheid te blijven werken?
Wil je jouw spieren op een leuke en ontspannen manier blijven trainen en ondertussen
bewust met jouw zwangerschap en lichaam bezig zijn?

Zwangerschap en pilates = de perfecte combo!

Lees meer

Cursus borstvoeding

Deze workshop over borstvoeding richt zich specifiek op vrouwen die borstvoeding willen geven,  dames die nog twijfelen en meer informatie willen én vrouwen die alles willen opfrissen bij een volgend kindje.

Lees meer

Opfriscursus

Waarom een opfriscursus? Jullie verwachten opnieuw een baby en willen bij deze zwangerschap toch even stilstaan met z’n tweeën. Misschien is de vorige zwangerschap al eventjes geleden of voelde je je toch niet helemaal voorbereid.

Lees meer

Survivaltips voor de kraamtijd.

Ben je zwanger en weet je soms echt niet meer wat je in huis moet halen voor een comfortabele kraamtijd? Het voelt alsof er zo ongelooflijk veel dingen nodig hebt. Dus je googelt. En googelt.

Lees meer

Zwangerschapsyoga

Hoewel yoga hier en daar nog af te rekenen heeft met een hoog hippiegehalte, vinden meer en meer zwangere vrouwen hun weg naar zwangerschapsyoga.

Lees meer

Waar kan je ons vinden?

Zoek het passend Wolkje voor jouw vraag!

Specialisatie
Wie zoek je?Locatie
Waar op consult?Ook aan huis?
Later huisbezoek nodig?


Postcode

Er zijn geen vroedvrouwen-aan-huis voor deze regio.

Deze specialisatie bieden we hier jammer genoeg niet aan